BÆREDYGTIGE EMBALLAGELØSNINGER – TIL GAVN FOR MILJØET

Vi skal passe på miljøet, også når det drejer sig om emballager. Miljøvenlighed og bæredygtighed bliver stadig vigtigere temaer og virksomheder formulerer i stadig større grad CSR- og miljøpolitikker. Skal disse have troværdighed er det naturligvis vigtigt, at også emballageløsningen er inkluderet.

Inden for det seneste år har KD Emballage gennemført forskellige tiltag for netop at blive mere miljøansvarlige, og arbejder hele tiden på at skabe flere miljømæssige forbedringer.

Sådan hjælper vi dig med at vælge miljøvenlig emballage

Som EMBALLAGE GUIDER er det vigtigt for os, at vi tager ansvar for miljøet. Vi hjælper dig derfor gerne med at blive mere miljøbevidst i dit valg af emballageløsninger.

Vi tilbyder, hjælper og rådgiver dig med at forstå emballagens indvirkning på miljøet, således du også overfor dine kunder og din ledelse kan beskrive, hvorfor og hvordan din emballageløsning er bæredygtig.

Vi bruger vores faglighed til emballageoptimering. Valget af emballage skal tilpasses dig og dine produkter, således at vi i fællesskab skaber målrette og miljøvenlige emballageløsninger.

Hvordan pakker du miljøvenligt?

Herunder kommer der 6 tips til, hvordan du kan pakke mere miljøvenligt:

  • Vælg genanvendelige produkter
  • Reducer emballageforbruget
  • Brug den rette størrelse papkasse
  • Brug miljøvenlig kassefyld
  • Brug miljøvenlig pakketape
  • Gå efter FSC mærket

Vores miljøvenlige sortiment

Hos KD Emballage har vi fulgt udviklingen over en årrække og løbende tilpasset sortimentet, således vi i dag leverer komplette og bæredygtige emballageløsninger. Sortimentet indeholder forsendelsesposer, papkasser, kassefyld og meget, meget mere.

Er du nysgerrig på, hvad vores sortiment af miljøvenlig emballage også indeholder? I vores webshop, kan du med et enkelt klik se alt miljøvenlig emballage.

Se mere her

Skal vi hjælpe dig videre?

Vi rådgiver dig gerne omkring valg af miljøvenlig emballage. Tag en snak med en af vores EMBALLAGE GUIDER allerede i dag. Kontakt os på 97224466 eller info@kde.dk.

 

 

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.