FSC Ugen 2021

I uge 12 (22. – 28. marts) fejrer KD Emballage FSC Ugen 2021 sammen med organisationer og virksomheder i hele landet, hvor vi sammen sætter fokus på bæredygtighed og vigtigheden af bevarelse af verdens skove. FSC® står for Forest Stewardship Council® og er en international non-profit organisation og mærkningsordning til træ og papir, som stammer fra bæredygtigt skovbrug.

Temaet i FSC Ugen er FSC fællesskaber i et global perspektiv, og hvordan vi sammen skaber positiv forandring både lokalt og globalt. Derfor har vi også sat ekstra fokus på verdensmål 17, som netop handler om de gode partnerskaber og samarbejder, som skal lede til en positiv forandring for kloden. Det brede samarbejde er kernen i FSC’s arbejde, hvor NGO’er og virksomheder sammen kan yde deres for en bedre fremtid og det skal den årlige FSC Uge være med til at vise. 

FSC og KD Emballage

Da papirbaseret emballage fylder en stor del af vores sortiment,  er det vigtigt for os at vi tager ansvar for miljøet. Vi er derfor meget stolte over, at vi i 2020 har opnået en FSC-certificering. FSC er et globalt anerkendt mærke og for os betyder certificeringen, at alt pap der anvendes i vores emballage, er dokumenteret bæredygtigt. Vores FSC-Licens kode er FSC-C158304.

Vores FSC-certificeret sortiment

Hos KD Emballage har vi fulgt udviklingen over en årrække og løbende tilpasset sortimentet, således vi i dag leverer komplette og bæredygtige emballageløsninger. Sortimentet indeholder pakkefyld, papkasser, pakketape, følgeseddelslommer,  forsendelsesposer og affaldsposer lavet af 80 % genbrugsplast og meget, meget mere.

Se vores sortiment her

Skal vi hjælpe dig videre?

Som kunde hos KD Emballage har du altid mulighed for at vælge miljøvenlige alternativer. Vi rådgiver dig gerne omkring valg af miljøvenlig emballage. Tag en snak med en af vores EMBALLAGE GUIDER allerede i dag. Kontakt os på 97224466 eller info@kde.dk.

 

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.