KD Blog

KD EMBALLAGE OPGRADERER PÅ FOLIER OG PLAST

 

KD Emballage har igennem en årrække vækstet markant og flyttede for et år siden i nyt 11.000 m2 domicil i HI Park ved Herning.  Emballageforretningen servicerer mere end 1000 danske virksomheder med samlede emballage-løsninger, og forventer igen i 2019 høje vækstrater. Nu satser virksomheden på yderligere vækst på salget af folier og plast. KD Emballage starter 2019 med endnu et væksttiltag.

Fra 7. januar 2019 har man ansat Tina Sønderskov og Mikael Neergaard til at vækste salget af folier og plast. Tina og Mikael kommer begge fra tilsvarende jobs i branchen, og supplerer således organisationen med en lang brancheerfaring og ikke mindst den høje produktfaglighed på folieområdet, som allerede i dag kendetegner KD Emballage på andre produktområder.

”Vi har igennem mange år leveret komplette emballageløsninger til vores kunder, herunder også på folieområdet. Men vi har med væksten nok følt, at vi manglede både ressource og produktfaglig dybde til at holde helt samme niveau på folie- og plastemballage, som vi gør på f.eks. bølgepapområdet. Af samme årsag har vi ikke vækstet vores salg af folier og plast helt så meget, som vi har vækstet resten af forretningen igennem de seneste år. Det ønsker vi at ændre. Med disse ansættelser på både indkøbs- og salgssiden af vores forretning får vi dét niveau, vi skal have overfor både kunder og leverandører”, udtrykker direktør Max Dalsgaard. ”Det er en god nyhed for alle, og jeg er på virksomhedens vegne stolt af, at vi er nået så langt i at kunne tiltrække branchens dygtigste medarbejdere. Nu glæder vi os bare til at komme ud og snakke løsninger med nye og eksisterende kunder!”

Tina og Mikael er allerede klar og kan kontaktes via nedenstående kontaktinfo. Du er som eksisterende kunde også velkommen til at kontakte din nuværende salgskonsulent.

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.