KD Blog

KD EMBALLAGE ER "BEST OPTION" FOR OS

Hos Sport24 har vi på meget få år etableret os som Danmarks største sportskæde. Med udgangspunkt i exceptionel service og nærværende kommunikation har vi gjort det til vores mission at skabe den bedst mulige kundeoplevelse både online og i butikken.

Hvis vi fortsat skal leve op til den mission, kræver det et sikkert og effektivt bagland ikke mindst på vores lagre og i vores logistik og levering ud til butikker og kunder. Derfor er vores emballageleverandør helt central for os. Emballage økonomien skal være i orden, men det er selvfølgelig også væsentligt for os, at hverdagen fungerer.

KD Emballage lagerfører vores emballager, og leverer disse sammen med resten af vores program til vores to lagre i hhv. Silkeborg og Them. Det gør de med stor effektivitet og ikke mindst fleksibilitet, når det går stærkt. Det er vi helt trygge ved. Er vi i tvivl om noget, snakker vi med pigerne i kundeservice. Her er der altid smil og hjælp at hente.

Både i kundeservice og hos Bo Møller kan vi altid få både dygtig og nærværende service og rådgivning. Derfor er KD Emballage ”BEST OPTION” for os.

Martin Strøm Nielsen
Web Lagerchef
Sport24 A/S

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.