Pak dine paller sikkert ind med strækfilm – og nedbring dit CO2 aftryk

Det er ikke ualmindeligt, at fragtfirmaer eller kunder klager, hvis paller med forsendelser ikke er wrappet korrekt – så de går i stykker under transporten.

Den lette løsning er nok at vikle pallerne en ekstra omgang med kraftig strækfilm. Bare lige for at være sikker på at det kan holde til fragten. Men sådan behøver det ikke at være.

Den bedste løsning er at vælge den rigtige type af strækfilm, der passer til dine behov – så du ikke bruger mere, end du behøver. På den måde sparer du både penge og CO2.

Beskyt dine forsendelser på den optimale måde

Strækfilm er en slidstærk og tynd plastikfilm, der kan bruges til indpakning og stabilisering af varer og paller. Det er en vigtig brik i arbejdet med forsendelse og beskytter samtidigt varer mod fugt og skidt.

Hos KD Emballage har vi et stort sortiment af strækfilm, som bl.a. maskinstrækfilm, håndstrækfilm og banderolefilm. Filmen kan købes i forskellige kvaliteter og farver, så det passer til dine behov.

Se vores sortiment her.

Mindre forbrug, færre omkostninger og bedre miljøregnskab

Hos KD Emballage afspejler vores sortiment af strækfilm hele tiden den nyeste produktudvikling – og vi er meget bevidste om produkternes betydning for miljøet. Vores plastspecialiser har derfor optimeret vores sortiment af strækfilm, så vi også har et udvalg af miljøvenlig strækfilm.

Og det behøver ikke være dyrere at være miljøvenlig. I nogle tilfælde er der endda penge at spare.

Nedenfor kan du blive klogere på Nano strækfilm, Stop Optimized strækfilm og 100 % miljøvenlig strækfilm.

Nano maskinstrækfilm
Med vores tynde Nano strækfilm kan du gøre tingene hurtigere, billigere og mere miljøvenligt - helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Grundet den høje brudstyrke kan Nano strækfilmen anvendes til et stort udvalg af pakkeopgaver. Nano strækfilm er meget tyndere end almindelige strækfilm – men den er stadig brudsikker, da den er sammensat af mange lag. Dermed får du et mindre forbrug og et lavere CO2-aftryk.

Egenskaber: 

 • Høj gennemsigtighed
 • Tynd strækfilm
 • Høj brudstyrke imod skarpe kanter
 • Let at forstrække
 • Støjsvag afrulning
 • Høj godsstabilitet
 • Lav vægt og indvendig klæbeevne.


Stop Optimized/ Stop Optimized light
Stop Optimized og Optimized light håndstrækfilm er en stærk strækfilm, der er velegnet til paller, da den kan klare skarpe hjørner. Strækfilmen trækkes løst ud på siderne og lægges hårdt på hjørnet.

Håndstrækfilmen har et lavt forstræk, der sikrer at strækfilmen beholder dens fulde bredde under viklingen af pallen. Det betyder, at der skal færre viklinger til en palle – og at du derfor opnår en økonomisk gevinst.

Egenskaber:

 • Lav strækevne/forstræk
 • Høj brudstyrke imod skarpe kanter
 • Høj godsstabilitet.

 

Strækfilm af 100% genbrugsplast

Vores miljøvenlige genbrugsstrækfilm, der består af 100% genbrugsplast, er godt alternativ til vores almindelige strækfilmstyper.

Vælg mellem miljøvenlig maskinstræk eller håndstrækfilm, der begge beskytter dine varer og giver god samvittighed. De er begge fremstillet af 100% PCR (Post Consumer Recycled). PCR er genanvendt plastikaffald, der kommer fra husstandsindsamlet plastik.

Egenskaber:

 • Middel gennemsigtighed
 • Middel strækevne
 • Lav til middel brudstyrke imod skarpe kanter
 • Lav til medium godsstabilitet.
   

Eksperter lige ved hånden
Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan optimere strækfilmforbruget i din virksomhed?

Hos KD Emballage har vi et stort sortiment af strækfilm og emballage til mange forskellige formål. Se vores sortiment af strækfilm her eller kontakt os til en uforpligtende snak. Vi har stor erfaring med at stille de rigtige spørgsmål, så du kan vælge den helt rigtige løsning til din virksomhed.

 

Kontakt Key Account Manager Mikael Neergaard for gratis råd og vejledning på mn@kde.dk eller telefon 22520528

 

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.