KD Blog

SPECIALIST I EMBALLAGE TIL WEBSHOPS 

KD Emballage leverer dagligt emballageløsninger til en lang række webshop-kunder, og har siden starten af 2020 været medlem af FDIH – Foreningen for Dansk Internethandel. 

Webshops er kendetegnet ved, at forsendelserne oftest skal sendes til slutkunden. Der håndteres derfor relativt til omsætningens størrelse et stort antal ordrer, som skal pakkes og forsendes individuelt. Det stiller store krav til emballageløsningen, som skal understøtte en effektiv arbejdsgang på lager, beskytte varerne under transport og ikke mindst ofte kunne genbruges, således kunden kan returforsende varerne. 

Vi tilbyder et bredt standardsortiment til webshops, herunder postæsker, forsendelsesposer, kasser med automatbund og meget andet. Løsninger, som er gennemtænkte og gennemtestet på både funktion og kvalitet. Vi rådgiver også gerne om miljørigtige løsninger, hvis emballagen skal understøtte din webshops SR- eller miljøpolitik. 

Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rette emballage til din webshop?

Kontakt en af vores EMBALLAGE GUIDER og lad os hjælpe dig med de mange overvejelser, der kan være omkring kvaliteter, funktioner og andet i en professionel emballageløsning til webshops. Kontakt os allerede i dag på tlf. 96 26 78 84 eller på mail: info@kde.dk.

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.