KD Emballage søger Strategisk indkøbsdirektør

Er du stærk på styring, optimering og udvikling af virksomhedens samlede leverandørplatform? Har du både operationel og strategisk erfaring med leverandørsamarbejde og leverandørsourcing? Og har du evnerne til at udvikle teamet og skabe god personaleledelse? Så er her muligheden for at blive en del af ledelsesgruppen i KD Emballage, hvor du som indkøbsdirektør får ansvaret for virksomhedens samlede leverandørgrundlag.

En central rolle i en vækstende handelsvirksomhed
Fra det 11.000 m2 store domicil ved motorvejen i Midtjylland skaber KD Emballage professionelle emballageløsninger til mere end 1.000 kunder i mange forskellige brancher i hele landet. I samarbejde med kunderne, sammensætter og udvikler KD Emballage det komplette emballageprogram, herunder også kundespecifikke emballager ud over KD Emballages eget standardsortiment, og får disse produceret hos producenter og leverandører rundt omkring i verden, fortrinsvis Nordeuropa. Derfor er leverandørsamarbejdet hos KD Emballage helt central for virksomhedens udvikling. KD Emballage søger derfor en indkøbsdirektør til en helt central rolle i en udvikling mod et endnu stærkere leverandørgrundlag og mere integrerede leverandørsamarbejder, såvel formelt som uformelt.

Gode samarbejder skaber de bedste løsninger
Dit primære ansvar bliver at udvikle leverandørplatformen og det daglige samarbejde med leverandørerne – i samarbejde med dit team. Som indkøbsdirektør får du derfor en hverdag, der spænder fra strategiske analyser og overvejelser med den resterende ledergruppe til dialog med dit team omkring leverandørerne og samarbejdet – til operationel deltagelse i leverandørmøder og -besøg. Leverandørsamarbejdet har både et formelt/kontraktuelt spor samt et mere uformelt og samarbejdsorienteret spor, som handler om at bygge relationer, og øge KD Emballages egen forståelse for producenternes tankegang, hverdag og produktionsmæssige spidskompetencer. Hertil kommer, at KD Emballage også ønsker at source og afprøve nye samarbejdspartnere samt skabe et spor for dette.

I det mere konkrete kan vi opridse følgende ansvarsområder i vilkårlig rækkefølge:

  • Det overordnede ansvar for den samlede supply chain afdeling, herunder personaleansvaret for fire produktchefer, to supply chain assistenter, samt lagerchefen som har ca. 10 kollegaer i sit team på lageret.
  • Udvikling hen mod mere integreret samarbejde med virksomhedens 10-15 partnerleverandører, såvel formelt som uformelt.
  • De overordnede formelle, juridiske og kontraktuelle bindinger med leverandørgrundlaget, herunder årsforhandlinger m.v.
  • Etableringen af et mere fokuseret spor for sourcing af nye leverandører og producenter, herunder afklaring af muligheder og styrker hos disse.
  • Prisstyring og prisudviklingen over tid fra leverandører, som er et stort tema i disse tider.
  • Optimering af supply chain processer som disponering, vareflow, lagerstyring, ordremængde, leveringssikkerhed m.v., alt sammen i tæt samarbejde den resterende ledergruppe.
  • Samarbejdet mellem supply chain og resten af organisationen, herunder i særdeleshed salg og kundeservice.

Strategisk indkøber med stærke menneskelige kompetencer
Du bliver en del af ledelsen i en virksomhed med 33 medarbejdere, med en flad organisation og en meget uformel og positiv kultur. Det betyder, at der er kort vej til beslutninger, men også at du er en del af et team – både medarbejdere og lederkollegaer. I ledelsen arbejdes der ud fra et princip om, at det gode argument vinder i en proces, men at alle bidrager ud fra deres ansvarsområder og hverdag, og altid med et ønske om at skabe helheder og skarpe kundeløsninger i virksomheden. Gode menneskelige egenskaber og et brændende ønske om at skabe værdi gennem samarbejde er således væsentlige grundpiller.

Vi forventer, at du kommer med bred viden fra indkøbs- og leverandørområdet, og meget gerne med direkte eller indirekte erfaring med større emballage leverandører/producenter. Du kan have mange års erfaring fra en lignende stilling, eller du kan have en god uddannelse i rygsækken, suppleret med nogle års indkøbserfaring på taktisk og strategisk niveau. Hertil har du kommerciel forståelse samt er naturligt orienteret mod udvikling og fremdrift med et samtidigt syn for vigtigheden af de gode og langvarige relationer – både internt i virksomheden og eksternt i forhold til leverandører, som du møder med tillid, troværdighed og gensidig respekt.

Lyder det, som dig? Så send dit CV og din ansøgning afsted allerede i dag via knappen "Søg stillingen" herunder. Ansøgninger behandles løbende med ansættelse hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 96603203
Tlf.: 31451240
Ansøgningsfrist:
Løbende
 

Søg stillingen