Navn: Isabella Smith ApS
Hovedkontor: Haslev
Kunde siden: 2016

Isabella Smith er en boligindretningsvirksomhed med smukke ting til bolig, have og køkken, som driver både webshop og fysisk butik ved det smukke Gisselfeld Slot lidt syd for Haslev på Sjælland. På webshoppen, som i 2001 var en af Danmarks første livstils-websites, kan du desuden finde Isabellas opskrifter og havetips. Sortimentet er i de senere år med stor succes udvidet med lækkert tøj. 

Det brede sortiment

Vi er som mindre emballagekunde fokuseret på at have en leverandør med et stort sortiment og nærværende dialog, fordi vores emballageforbrug er mere bredt end stort, og fordi vi har behov for den rigtige faglige rådgivning, ikke mindst når det handler om vores egne emballager. 

KD Emballage, og Peter som kommer hos os, er vores samarbejdspartner, fordi de igennem flere år har levet op til netop de behov. Det betyder meget for os, at de kan levere fra et bredt, lagerført emballagesortiment på den ene side - og på den anden side at vi får den rigtige vejledning og pris, også når det gælder mindre oplag på vores egne emballager. Og her er vi aldrig blevet skuffede. 

Og så skal vi ikke glemme, at hverdagen skal fungere. Vi bestiller via hjemmesiden, og oplever generelt en høj leveringssikkerhed og kort leveringstid på egne varer. Hvis vi er i tvivl, er der altid god hjælp at hente i deres søde kundeservice. Herudover holder vi møde med Peter med jævne mellemrum, hvor vi evaluerer og vender nye muligheder.

 

Dorthe Kjelde Høpfner
Pakkerichef
Isabella Smith ApS

Læs mere

KUNDEN KØBER

Standard bølgepapkasser

Kundespecifikke bølgepapkasser

Boblefolie og bølgepapruller

Bæreposer og forsendelsesposer

Fillpak og Padpak

Strækfilm og tape

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Webløsning

Lagerføring af kundevarer

Kundeservice

 

 

 

Læs mere om vores servicekatalog