Navn: DCS ApS
Hovedkontor: Trige
Kunde siden: 2019

 

DCS ApS blev etableret i 1994 og har løbende udviklet sig, til én af Danmarks største IT-distributører og -leverandører. De beskæftiger i dag 70 medarbejdere fra deres adresser i Trige og København, og kan tilbyde deres kunder mere end 250.000 IT-produkter, som alle ligger til konkurrencedygtige priser.

 

Vi har sparet både tid og penge med en integreret api-løsning og kundetilpasset emballage

 

Hos DCS har vi opbygget et stærkt samarbejde med KD Emballage, hvor de også har fungeret som en seriøs sparringspartner. Det har givet en god tryghed for os som kunde, at de som leverandør har været villig til at optimere deres egne processer for at kunne yde en bedre service og følge med udviklingen for deres kunder, såsom API og optimeret emballage.

En API løsning har rigtig stor betydning for os. Det hele foregår nu digitalt, og vi skal ikke bruge personale til manuelt at håndtere vores emballagebeholdning. Det giver en tryghed i, at vi altid er sikre på, at når vi når en minimumsbeholdning, så bestiller systemet selv ny emballage. Så i stedet for at vi har en person, der manuelt tæller op og bestiller, så er det systemet, der gør det, og det kan vi spare 3-5 timer på om ugen. Det er mange timer og penge, vi sparer på månedsbasis.

Den løbende dialog og tætte samarbejde har resulteret i, at vi har optimeret vores papkasser.  Vi begyndte med standardkasser, som skulle foldes ned og tapes. Det er vi næsten gået væk fra. Nu har vi papkasser med automatbund, der lukkes med limstrimmel og bund/låg papkasser. Det ville vi ikke have haft, hvis ikke vi havde haft rådgivningen fra KD Emballage. Man kan sige, at det også er den forventning, vi har til en samarbejdspartner. De skal bidrage med noget positivt til os, så det ikke bare er en envejskommunikation. Og det har det heller ikke været. Denne optimering har en stor betydning på pakkehastigheden. Med reduceret arbejdsgange har vi dagligt sparet én person.​

Daniel Pedersen
Chief Operating Officer
DCS ApS

Læs mere

KUNDEN KØBER

Kasser med automatbund

Kundespecifikke bølgepapkasser

Strækfilm

Tape

Forsendelsesposer

Fillpak kassefyld

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Lagerføring af kundevarer

Kundeservice

Kundetilpasset levering

Løbende opfølgningsmøder

Webshop

API - automatisk bestilling

Læs mere om vores servicekatalog