Navn: F&H of Scandinavia A/S
Hovedkontor: Viborg
Medarbejdere: 250

F&H koncernen er Skandinaviens største grossist inden for isenkram med mere end 30 brands og over 8.000 forskellige varer på lagerhylderne. Med mere end 250 dygtige og innovativemedarbejdere i  Danmark, Sverige, Norge og Kina har virksomheden tredoblet sin omsætning på under 10 år til en omsætning på 795 mio. kr. i 2017. Og vækst er fortsat på dagsordenen. 

DE RIGTIGE LØSNINGER OG STYR PÅ HVERDAGEN

Med den vækst, vi har haft og også planlægger fremadrettet, har vi behov for en partner, som har styr på hverdagen omkring emballageleverancerne, men samtidig kan byde fagligt ind med de rigtige emballageløsninger. 

Vi har sammen med Carsten fra KD Emballage implementeret intet mindre end 8 Ranpakmaskiner på vores lager, som ikke alene har betydet noget for vores emballageforbrug men også givet bedre arbejdsgang. Med det ordreflow, vi hver dag skal håndtere, så betyder effektive arbejdsgange rigtig, rigtig meget.

Vi planlægger sammen med Carsten leverancerne i en årsplan, således de bølgepapkasser, vi bruger flest af, ligger i et basisflow, og dermed leveres med aftalte mellemrum i en 12 måneders plan. Det forbrug, som ligger herudover, bestiller vores Sanne så hos pigerne i kundeservice torsdag eller fredag til mandagslevering. Herudover har vi en bred samhandelsaftale med KD Emballage, så vi nyder generelt godt af deres brede sortiment, og har løbende dialog med dem omkring vores andre emballagebehov. Den samlede løsning dækker over 4-5 produktområder og mange flere forskellige varenumre. 

Hver år i januar evaluerer vi samarbejdet, priser osv. sammen med Carsten. Her lukker vi så en årsaftale, som for øvrigt indeholder klare retningslinjer for prisjusteringer osv. ift. EUWID og andre brancheindeks. På den måde er samarbejdet fastlagt på en faglig måde, som giver arbejdsro. Det er sådan, vi foretrækker det.

 

Thomas Bendsen Kortbæk
Serviceleder
F&H of Scandinavia A/S 

Læs mere

KUNDEN KØBER

RANPAK maskiner

PADPAK beskyttelsespapir

Bølgepapkasser

Strækfilm

Flaskenet

Topfolier

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Lagerføring af egne emballager

Ranpak aftale

Kundeservice

Årsaftale med EUWID regulering

 

Læs mere om vores servicekatalog