Navn: Lilly A/S
Hovedkontor: Vejle
Kunde siden: 2002

Lilly Modeller blev grundlagt i 1946 af Lilly Brændgaard Hansen, som var datter af en maler og en hjemmesyerske. Hun grundlagde systuen ”Kjoleateliet Lilly”. Brudekjolen er stadig i dag virksomhedens hovedprodukt, men i 80erne udvidede man sortimentet til også af omfatte begivenhedstøj.

Specialist i emballage til tøjbranchen

Hos KD Emballage har vi igennem mere end 30 år haft et gedigent fodfæste og et bredt kundekartotek indenfor tøjbranchen. Vi har et bredt sortiment af specialemballager henvendt specifikt til tøjbranchen. Vi leverer dagligt til såvel mindre webshops som en række af de allerstørste spillere i tøjbranchen. Lilly A/S er en af vores mangeårige kunder i tøjbranchen. 

 

Vi har igennem efterhånden rigtig mange år handlet vores emballager hos KD Emballage. Det gør vi ikke mindst fordi de har et sortiment, som er henvendt specifikt til tøjbranchen, og derfor i både bredde og -dybde har de løsninger, vi skal bruge. Men et så langt samarbejde har selvfølgelig også et udgangspunkt i, at hverdagen fungerer, og selvfølgelig også, at de mennesker, vi har dialog med hos KD Emballage, er dygtige og nærværende. 

Som lagerchef hos Lilly står jeg for vores daglige disponering af emballager, mens Jette i vores indkøb tager sig af samhandelsaftalen. Jeg har derfor mest fokus på, at hverdagen fungerer og at vi får den hjælp, vi har behov for. Uanset om det drejer sig om faglig rådgivning og emballageløsninger eller at slukke en ildebrand med en hurtig levering, så vi kan komme videre. Her har de sjældent skuffet – uanset om det er på vores møder hver 6. uge eller når jeg henvender mig i kundeservice. Altid klar og altid med et smil.

 

Ulrich Vikkelsø
Lagerchef
Lilly A/S

Læs mere

KUNDEN KØBER

Bølgepapkasser

Tape

Rørfolier

Dragtposer

 

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Møde hver 6. uge

Årsaftale 

 

Læs mere om vores servicekatalog