Navn: LirumLarumLeg ApS
Hovedkontor: Hornbæk
Kunde siden: 2015

LirumLarumLeg er en prisvindende netbutik med et stort udvalg af kvalitetslegetøj til børn samt alt til indretning af børneværelset. Lirumlarumleg.dk blev grundlagt i 2006 og virksomheden gik i 2016 på det norske marked med Lirumlarumleg.no. Missionen er at hjælpe børns voksne, så de nemt og overskueligt kan skabe inspirerende rammer, hvor leg bliver kilde til hygge, sjov, nærvær og fordybelse.

DET BREDE SORTIMENT OG DEN GRØNNE PROFIL

Vi har lige fra starten været meget tilfredse med KD Emballage og den samlede løsning, de har skabt til os.

Som webshop og butik med et sortiment i legetøj og andre produkter til børneværelset er vores varer meget forskellige i størrelse og beskaffenhed. Det har været en enorm hjælp med KD Emballages brede sortiment i standardkasser, men også rådgivning og dialog, at vi har kunnet finde de rigtige løsninger. Det har konkret for os betydet, at vi har kunnet gennemføre besparelser i forbruget af kassefyld. 

Vi er en virksomhed, som går op i vores grønne profil og gerne vil medvirke til at beskytte miljøet. Derfor betyder det noget i mere end en økonomisk forstand, at vi kan gennemføre besparelser i forbruget. Samtidig er vi på kassefyldet skiftet til en FillPakløsning i genbrugspapir, således vi også her passer bedre på miljøet. Vi sætter enormt pris på at have en emballagesamarbejdspartner, som understøtter os i disse behov, fremfor at tænke isoleret på optimering af salget. 

Vi har sammen med Peter fra KD Emballage fastlagt et sortiment, vi bestiller løbende. Vi foretrækker at ringe vores ordrer ind, fordi vi altid bliver mødt af dygtige og servicemindede medarbejdere på telefonen. Peter besøger os 4-6 gange om året, hvor vi så genovervejer løsningsmulighederne og evaluerer på samarbejdet.

 

Sanne Nielsen
Ansvarlig for pakkeriet
LirumLarumLeg ApS

Læs mere

KUNDEN KØBER

Standard bølgepapkasser

Bølgepapruller og boblefolie

Forsendelsesposer

Etiketter

Strækfilm og tape

 

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Løbende opfølgningsmøder

 

 

 

Læs mere om vores servicekatalog