Navn: Sport 24 A/S
Hovedkontor: Silkeborg
Kunde siden: 2014

Sport 24 er Danmarks største sportskæde med over 66 Sport24 og Sport24 Outlet butikker. Hertil kommer Sportigan. Sport24-koncernen har en samlet omsætning på over 1 mia. kroner, og vækstede alene i 2017 mere end 25 procent.

KD Emballage er "BEST OPTION" for os

Hos Sport24 har vi på meget få år etableret os som Danmarks største sportskæde. Med udgangspunkt i exceptionel service og nærværende kommunikation har vi gjort det til vores mission at skabe den bedst mulige kundeoplevelse både online og i butikken.

Hvis vi fortsat skal leve op til den mission, kræver det et sikkert og effektivt bagland ikke mindst på vores lagre og i vores logistik og levering ud til butikker og kunder. Derfor er vores emballageleverandør helt central for os. Emballage økonomien skal være i orden, men det er selvfølgelig også væsentligt for os, at hverdagen fungerer.

KD Emballage lagerfører vores emballager, og leverer disse sammen med resten af vores program til vores to lagre i hhv. Silkeborg og Them. Det gør de med stor effektivitet og ikke mindst fleksibilitet, når det går stærkt. Det er vi helt trygge ved. Er vi i tvivl om noget, snakker vi med pigerne i kundeservice. Her er der altid smil og hjælp at hente.

Både i kundeservice og hos Bo Møller kan vi altid få både dygtig og nærværende service og rådgivning. Derfor er KD Emballage ”BEST OPTION” for os.

 

Martin Strøm Nielsen
Web Lagerchef
Sport24 A/S

Læs mere

KUNDEN KØBER

Standard bølgepapkasser

Kundespecifikke bølgepapkasser

Forsendelsesposer

Etiketter

 

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Lagerføring af kundevarer

Kundetilpasset levering

Kundeservice

 

 

Læs mere om vores servicekatalog