ET KOMPLET EMBALLAGE SORTIMENT

Klar til levering til dig

 

MERE END 10.000 M2 LAGER MED FLERE END 2.000 EMBALLAGE- OG TILBEHØRSPRODUKTER

Vi har igennem mere end 30 år udviklet et emballagesortiment, som har både bredde og dybde. Vi lagerfører i dag et komplet standardsortiment på mere end 2.000 varenumre på vores 10.000 m2 lager, som sikrer, at vi kan dække hele dit emballageforbrug, og levere, når du har behov for det. Udover vores standardsortiment, lagerfører vi også en række kundevarer. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det, du mangler - så klarer vi også det. Læs mere nedenstående og klik evt. videre til vores webshop. 

 

   Se vores sortiment    

 


 

SORTIMENT

- med både bredde og dybde

Den optimale emballage løsning er sammensat fra et både bredt og dybt emballagesortiment. Derfor har vi igennem mere end 30 år sammensat et komplet emballagesortiment, som indeholder meget mere end bare papkasser. Fra kasse til kassefyld. Fra tape til folier og strækfilm. Vi har det hele.

MILJØVENLIGE EMBALLAGER

Miljørigtig, miljøvenlig og bæredygtighed er alle faktorer, der spiller en vigtig rolle i valg af emballage. Vi kan i dag tilbyde en bred vifte af emballageprodukter, der alle sikre dig og dine kunder den mest optimale løsning, når det kommer til miljø. 

Eksempelvis kommer alt vores bølgepapemballage fra producenter, der er FSC-certificeret. Alt vores plastemballage kan genbruges og flere af vores plastprodukter er lavet i regenereret genbrugsplast. 

Kontakt en af dine EMBALLAGE GUIDER for at høre meget mere om miljø og de rigtige emballageløsninger. 

ALT I WEBSHOP EMBALLAGER

Flere og flere virksomheder sælger deres varer på nettet med levering direkte til kunden fremfor eksempelvis fra lager til butik. Dette medfører et helt nyt emballagebehov med andre og mindre emballager, som til gengæld skal have bedre funktionalitet. Vi er fulgt med denne udvikling, og tilbyder et komplet emballageprogram til webshops. Book evt. et møde med en af vores EMBALLAGE GUIDER eller klik videre her.