VI HAR SKABT ET KLART KONCEPT

for at sikre dig den bedste handel

Vi står på mål for dig

Hos KD Emballage har vi skabt et koncept, som egentlig mest er et værktøj. Det kan ved første øjekast virke lidt kompliceret, men dét er det ikke. Det handler ganske enkelt om at sikre dig og din virksomhed den bedste handel – og vi kalder det ”Best Option”. Best Option handler selvfølgelig om at skabe den bedst mulige pris på emballagen, men i særdeleshed også den rigtige servicepakke og bedste emballage økonomi. Og god emballage økonomi er meget mere, end du tror. 

Dét kræverbåde erfaring, faglighed og ikke mindst helhedsforståelse. Det er derfor, vi kalder os selv EMBALLAGE GUIDERNE. Og for at sikre dig og din virksomhed dette, har vi skabt EMBALLAGE KOMPASSET. 

Så simpelt er det! 

EMBALLAGE KOMPASSET

- sikrer dig den bedste handel

EMBALLAGE KOMPASSET er vores helt eget koncept. Det er et mantra, om du vil. Men egentlig mest af alt et værktøj. Det definerer hvad, vi står på mål for overfor dig, men også, hvordan vi tænker og arbejder. Og det er egentlig ret simpelt. 

EMBALLAGE GUIDERNE

- står på mål for dig

Der ligger mange tanker bag begrebet EMBALLAGE GUIDERNE. Men det primære er, at vi står på mål. For din virksomhed og dig. For din emballage økonomi. Det kræver faglighed, erfaring og helhedsforståelse. Og det har vi. Det er blandt andet derfor, vi kalder os EMBALLAGE GUIDERNE.  

SERVICEKATALOGET

- er mindst lige så vigtigt som produktkataloget

Når du handler hos KD Emballage, får du en samlet løsning. Fra behov til levering. Vi tager hånd om dig, kender dit servicebehov og giver ikke slip, før emballagen står på dit lager. Derfor er servicekataloget hos os mest lige så vigtigt som produktkataloget. Læs bare her. 

SORTIMENT

- med både bredde og dybde

Den optimale emballage løsning er sammensat fra et både bredt og dybt emballagesortiment. Derfor har vi igennem mere end 30 år sammensat et komplet emballagesortiment, som indeholder meget mere end bare papkasser. Fra kasse til kassefyld. Fra tape til folier og strækfilm. Vi har det hele.