VELKOMMEN HOS KD EMBALLAGE

hvor EMBALLAGE GUIDERNE står klar til at hjælpe dig

DEN HURTIGSTE VEJ TIL DEN BEDSTE HANDEL

Hos KD Emballage har vi mere end 35 års erfaring på bagen. Det tænker vi nu ikke så meget over, men det betyder, at vi ved, hvad vi taler om. Sortimentet, servicepakken og konceptet er på plads.

Vi leverer årligt emballage til mere end 1.000 danske virksomheder. Vi har igennem en lang årrække vækstet mere end 15 procent pr. år, og flyttede derfor i starten af 2018 i nyt 11.000 m2 domicil i HI Park ved Herning, centralt i Danmark og lige på motorvejen. Vi er klar til at fortsætte vores vækst og rejse. Sammen med dig. 

Vi er dine EMBALLAGE GUIDER. Vi er sat i verden for at sikre dig den bedste handel, og dét kalender vi "Best Option". Vi er dansk ejet og ejerledet. Og vi står på mål. For dig og din virksomhed. For din emballage økonomi. 

Læs mere om dette og meget andet nedenstående.  

Velkommen hos KD Emballage!

NYHEDER

KD Emballage har igennem en årrække vækstet markant og flyttede for et år siden i nyt 11.000 m2 domicil i HI Park ved Herning. Virksomheden ansatte ved årsskiftet nye folk til at løfte området for plastic og folier, og tager nu endnu et skridt i retning af at blive en større og fortsat anerkendt spiller i emballagebranchen, idet Ulrich Meedom fra 1. april tiltræder som Salgsdirektør. 

OM OS

KD Emballage er en danskejet og ejerledet virksomhed med adresse i Herning. Vi er landsdækkende leverandør af emballageløsninger. Vi har et både bredt og dybt emballagesortiment, så vi kan sammensætte den helt rigtige og komplette løsning til din virksomhed.

KARRIERE OG JOB

Vi vækster og er derfor hele tiden på udkig efter dygtige medarbejdere på alle niveauer.

Vil du være én af EMBALLAGE GUIDERNE? Kan du genkende dig selv i vores værdier? Er du til team indsats og kundefokus? 

Så klik videre her. 

SPORT OG OPLEVELSER

Hos KD Emballage samler vi på oplevelser. Gerne indenfor sport. Og allerhelst sammen med vores kunder. Derfor er vi hele tiden opsøgende på de muligheder, der ligger for en oplevelse sammen. 

Mener du også at det gode samarbejde har de bedste forudsætninger, hvis vi kender hinanden? Er du til ishockey, fodbold eller håndbold? Vil du gerne med en tur til sport? Så kontakt din EMBALLAGE GUIDE og hør om mulighederne.   

LAD OS KONTAKTE DIG

Har du brug for en emballage leverandør, der står på mål? Vil du med på holdet? Eller er du bare nysgerrig på at høre nærmere om KD Emballage?

EMBALLAGE GUIDERNE er altid på udkig efter nye, gode kunder. Og vi bruger altid gerne den fornødne tid på at fortælle om vores virksomhed og udarbejde det rigtige oplæg til dig. Klik videre og udfyld formularen. Så kontakter vi dig.  

FOR SUPPLIERS / TIL LEVERANDØRER

KD Emballage A/S is a wholesale packaging company with more than 1.000 company customers on the Danish market. In recent years we have expanded our business and company considerably in terms of turnover, customers, industries and employees. Therefor we are constantly looking for new suppliers as well.