VI HAR SPARET BÅDE TID OG PENGE MED EN INTEGRERET API-LØSNING OG KUNDETILPASSET EMBALLAGE

Hos DCS har vi opbygget et stærkt samarbejde med KD Emballage, hvor de også har fungeret som en seriøs sparringspartner. Det har givet en god tryghed for os som kunde, at de som leverandør har været villig til at optimere deres egne processer for at kunne yde en bedre service og følge med udviklingen for deres kunder, såsom API og optimeret emballage.

En API løsning har rigtig stor betydning for os. Det hele foregår nu digitalt, og vi skal ikke bruge personale til manuelt at håndtere vores emballagebeholdning. Det giver en tryghed i, at vi altid er sikre på, at når vi når en minimumsbeholdning, så bestiller systemet selv ny emballage. Så i stedet for at vi har en person, der manuelt tæller op og bestiller, så er det systemet, der gør det, og det kan vi spare 3-5 timer på om ugen. Det er mange timer og penge, vi sparer på månedsbasis.

Den løbende dialog og tætte samarbejde har resulteret i, at vi har optimeret vores papkasser.  Vi begyndte med standardkasser, som skulle foldes ned og tapes. Det er vi næsten gået væk fra. Nu har vi papkasser med automatbund, der lukkes med limstrimmel og bund/låg papkasser. Det ville vi ikke have haft, hvis ikke vi havde haft rådgivningen fra KD Emballage. Man kan sige, at det også er den forventning, vi har til en samarbejdspartner. De skal bidrage med noget positivt til os, så det ikke bare er en envejskommunikation. Og det har det heller ikke været. Denne optimering har en stor betydning på pakkehastigheden. Med reduceret arbejdsgange har vi dagligt sparet én person.​

Daniel Pedersen
Chief Operating Officer
DCS ApS

 

 

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.