Serviceløsning

Foruden vores brede og dybe sortiment samt løsningsorienteret og kompetente rådgivning, tilbyder vi i KD Emballage også følgende services:

SERVICEKATALOGET

- er mindst lige så vigtigt som produktkataloget

Når du handler hos KD Emballage, får du en samlet løsning. Fra behov til levering. Vi tager hånd om dig, kender dit servicebehov og giver ikke slip, før emballagen står på dit lager. Derfor er servicekataloget hos os mest lige så vigtigt som produktkataloget. Læs bare her. 

EMBALLAGE GUIDERNE

- står på mål for dig

Der ligger mange tanker bag begrebet EMBALLAGE GUIDERNE. Men det primære er, at vi står på mål. For din virksomhed og dig. For din emballage økonomi. Det kræver faglighed, erfaring og helhedsforståelse. Og det har vi. Det er blandt andet derfor, vi kalder os EMBALLAGE GUIDERNE.  

EMBALLAGE KOMPASSET

- sikrer dig den bedste handel

EMBALLAGE KOMPASSET er vores helt eget koncept. Det er et mantra, om du vil. Men egentlig mest af alt et værktøj. Det definerer hvad, vi står på mål for overfor dig, men også, hvordan vi tænker og arbejder. Og det er egentlig ret simpelt. 

Kundecases

Vi har spurgt en række af vores kunder, hvorfor de handler med os og hvordan de oplever sortiment, service og ikke mindst EMBALLAGE GUIDERNE.

Læs nedenstående hvad de siger.