EMBALLAGE GUIDERNE

står på mål for dig og din samlede emballage økonomi

DET ER EGENTLIGT RET SIMPELT

Vi har gjort det til vores mission at stå på mål for din samlede emballage økonomi.

Men emballage økonomi er meget end bare prisen på papkassen. Din tid. Din arbejdsgang. Sikring af dine varer. Din fragtøkonomi. Det er nogle af de forhold, vi også står på mål for. I tillæg til fagligheden og erfaringen med emballage naturligvis. Det er derfor, vi kalder os selv EMBALLAGE GUIDERNE.  

Der ligger mange tanker bag begrebet EMBALLAGE GUIDERNE. Men det er egentlig ret simpelt: Vi står på mål. For din virksomhed og for dig. For dit emballage forbrug. For din emballage økonomi.

 

VORES IDENTITET


Vi er EMBALLAGE GUIDERNE. Vi skaber helstøbte emballageløsninger. Fra emballager til serviceydelser. Fra behov til løsning. Fra bestilling til levering. Vi vil sikre dig den bedste handel. Altid med din samlede emballage økonomi for øje. Vi kalder det BEST OPTION. 

 

BEST OPTION KULTUREN


Det kræver noget helt særligt at være EMBALLAGE GUIDE. Man skal tilstræbe og besidde nogle karakteristika, som ligger ud over erfaring, produktfaglighed og hårdt arbejde. Vi har defineret og arbejder frem efter disse grundlæggende kulturværdier, som afgørende for at levere BEST OPTION til vores kunder: 


Tag initiativet - der kan bringe kunden videre

Gentænk mulighederne - den første løsning er sjældent den bedste

Styrk samarbejdet – det sikrer det stærkeste fundament

Dyrk begejstringen - den kommer ikke af sig selv, men den smitter

 

Læs mere