KUNDECASES

Vi har spurgt vores kunder hvorfor de handler med os

HVAD SIGER KUNDERNE OM OS

Vores mission er altid at skabe den bedst mulige emballageløsning til din virksomhed. Fra bestilling til levering af dine emballager. Fra emballagesortiment til servicekatalog. Vi sammensætter den rigtige løsning. Og vi har altid din samlede emballageøkonomi for øje. Vi kalder det ”Best Option” – og dét kræver både erfaring, faglighed og helhedsforståelse at ramme ”Best Option” for din virksomhed.

Vi har spurgt en række af vores kunder, hvorfor de handler med os og hvordan de oplever sortiment, service og ikke mindst EMBALLAGE GUIDERNE.

Læs nedenstående hvad de siger. 

Munk Store

"Jeg vil på det varmeste anbefale KD Emballage. Deres evne til at levere den rette emballageløsning, konkurrencedygtige priser og en personlig tilgang til vores behov har gjort en afgørende forskel for vores virksomhed."

Rasmus Levin
E-commerce specialist hos Munk Store

Samsøe Samsøe

"Hos Samsøe Samsøe tror vi på, at det vigtigste i et godt samarbejde, er relationen. Derfor er vi utroligt glade for samarbejdet med KD Emballage. Vi får høj service og oplever god kommunikation – og til konkurrencedygtige priser."

Jim Larsen
Warehouse Manager hos Samsøe Samsøe

EWH BioProduction

"Vi oplever altid, at KD yder en virkelig god service. De vejleder os til den bedste emballageløsning og lagerfører vores vigtigste kasser, så vi ikke kommer i en situation, hvor vi er løbet tør for emballage."

Erik Wermund Hansen
Adm. Direktør hos EWH BioProduction

 

F. ENGEL

"Hos F. ENGEL er vi meget tilfredse med samarbejdet med KD Emballage. De er altid klar til at hjælpe os - og det er lige før man kan høre smilet i telefonen, når man snakker med dem. Deres positive tilgang skinner igennem."

Keld Valentin
Outbound warehouse manager hos F. ENGEL

Orloff Firmatøj

"Sammen arbejder vi aktivt på at reducere vores CO2-aftryk. Med KD’s CO2-beregner kan vi nemt få et overblik over, hvor meget vores emballageløsning udleder - og med KD’s miljøansvarlige emballage kan vi let mindske vores CO2-udslip. "

Søren Andersen 
Logistikchef hos Orloff Firmatøj

 

Hornbæk Plast Industri

"Vores samarbejde bygger på åbenhed, dialog og leveringssikkerhed. Med KD Emballage oplever vi ingen leveringsproblemer. De holder, hvad de lover og leverer varer af god kvalitet til aftalt tid. Bedre leveringssikkerhed kan man ikke få."

Flemming Kristoffersen, Produktchef 
hos Hornbæk Plast Industri

Billig-arbejdstøj.dk

"Samarbejdet har resulteret i, at vores emballageløsning består af papkasser i specialmål og papir kassefyld, som er fremstillet i FSC certificeret pap samt flotte, genkendelige forsendelsesposer lavet af genbrugsplast. Det er emballageløsninger, som vi er godt tilfredse med. "

Tine Madsen, Emballageansvarlig
hos Billig-arbejdstøj.dk