KUNDECASES

Vi har spurgt vores kunder hvorfor de handler med os

HVAD SIGER KUNDERNE OM OS

Vores mission er altid at skabe den bedst mulige emballageløsning til din virksomhed. Fra bestilling til levering af dine emballager. Fra emballagesortiment til servicekatalog. Vi sammensætter den rigtige løsning. Og vi har altid din samlede emballageøkonomi for øje. Vi kalder det ”Best Option” – og dét kræver både erfaring, faglighed og helhedsforståelse at ramme ”Best Option” for din virksomhed.

Vi har spurgt en række af vores kunder, hvorfor de handler med os og hvordan de oplever sortiment, service og ikke mindst EMBALLAGE GUIDERNE.

Læs nedenstående hvad de siger. 

Hornbæk Plast Industri

"Vores samarbejde bygger på åbenhed, dialog og leveringssikkerhed. Med KD Emballage oplever vi ingen leveringsproblemer. De holder, hvad de lover og leverer varer af god kvalitet til aftalt tid. Bedre leveringssikkerhed kan man ikke få."

Flemming Kristoffersen, Produktchef 

Billig-arbejdstøj.dk

"Samarbejdet har resulteret i, at vores emballageløsning består af papkasser i specialmål og papir kassefyld, som er fremstillet i FSC certificeret pap samt flotte, genkendelige forsendelsesposer lavet af genbrugsplast. Det er emballageløsninger, som vi er godt tilfredse med. "

Tine Madsen, Emballageansvarlig

DCS ApS

"KD Emballage er meget mere end bare en emballageleverandør. Gennem sparring har vi fået nye emballagetyper og API, som har været med til at optimere processer på lageret og i pakkeafdelingen. Derved har vi sparet både tid og penge..​"

Daniel Pedersen, COO

Lilly A/S

Vi handler med KD Emballage, fordi de har et sortiment, som er henvendt specifikt til tøjbranchen, og derfor i både bredde og -dybde har de løsninger, vi skal bruge."

Ulrich Vikkelsø, Lagerchef

Sport24 A/S

"KD Emballage lagerfører vores emballager, og leverer disse sammen med resten af vores program til vores to lagre i hhv. Silkeborg og Them. Det gør de med stor effektivitet og ikke mindst fleksibilitet, når det går stærkt.

Martin Strøm Nielsen, Web Lagerchef

LirumLarumLeg ApS

"Som webshop og butik med et sortiment i legetøj og andre produkter til børneværelset er vores varer meget forskellige i størrelse og beskaffenhed. Det har været en enorm hjælp med KD Emballages brede sortiment i standardkasser, men også rådgivning og dialog, at vi har kunnet finde de rigtige løsninger.

Sanne Nielsen, Ansvarlig for pakkeriet