Hvordan beregner man CO2-aftrykket på emballage?

Vi har lavet en CO2-beregner, der kan gøre det for dig

Med vores CO2-beregner får du svar på, hvor meget CO2 din emballageløsning udleder. Når vi har resultatet, kan vi sammen gennemgå, hvordan du helt konkret og løbende kan nedbringe din virksomheds CO2-aftryk. Resultatet kan også bruges i virksomhedens samlede CO2-regnskab.

Se vores explainer-video her

SÅDAN FUNGERER BEREGNEREN

Hos KD Emballage har vi udviklet En Grøn Forretningsplan, hvor vi bla. har udviklet en CO2-beregner i samarbejde i samarbejde med et eksternt og uvildigt konsulentbureau. Beregneren fungerer som en stor regnemaskine, der tager højde for en masse forskellige faktorer, der alle har indflydelse på jeres emballages CO2-aftryk.

Når analyserer dit emballagekøb hos KD Emballage, kan vi samtidig beregne dit CO2 aftryk. 

Formålet med at udvikle CO2-beregneren er altså at hjælpe virksomheder med at forstå deres CO2-aftryk. Dernæst er det op til kunden selv, om de ønsker at reducere udledningen eller ej. 

Alle kunder hos KD Emballage kan gøre brug af beregneren - ingen er for store eller små. Det eneste krav er, at dine produkter er indkøbt hos KD Emballage, og bærer Beregner-ikonet. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde CO2-beregning på det præcise produkt.

  Sådan ser beregner-ikonet ud

 

Du kan læse meget mere om fordelene og metoden her: 

DOWNLOAD VORES CO2-BEREGNER FLYER 

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt en af vores EMBALLAGE GUIDER og lad os hjælpe dig med de mange overvejelser, der kan være omkring kvaliteter, funktioner og andet i en professionel emballageløsning. Ring på 97224466 eller skriv en mail til info@kde.dk

CO2 beregner emballage

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.