KD er nu stolt medlem af PackSynergy

Hos KD Emballage har vi glædet os meget til at offentliggøre vores nye partnerskab med det europæiske emballagenetværk; PackSynergy.

Vi tilslutter os først og fremmest PackSynergy for at drage fordel af vidensdelingen i et internationalt netværk, og herigennem få dybere indsigt og værdifuld erfaring til vores virksomhed. Vi glæder os til at møde kolleger fra hele Europa og udvikle netværket sammen. 

Læs mere om parnerskabet i pressemeddelsen nedenfor:
 

Pressemeddelelse fra PackSynergy AG

Det europæiske emballagenetværk, PackSynergy, byder velkommen til ny partner i Danmark

Den 1. november 2023 bliver den danske virksomhed, KD Emballage A/S, en del af PackSynergy Group, det europæiske netværk for mellemstore, ejerledede emballagegrossister. KD Emballage vil med sin succes på det danske marked hjælpe PackSynergy med at genvinde sin position i Danmark efter en kort periode uden et dansk medlem.

”Jeg er glad for, at vi har kunnet finde endnu en stærk partner til det danske marked", siger PackSynergy CEO Thomas A. Baur. Efter den succesfulde integration af nye medlemsvirksomheder i Syd- og Sydøsteuropa for to år siden samt nytilkomne Gigant (Østrig) og Contimeta/ASM (Benelux og Sverige) tidligere på året er PackSynergy fortsat på vej mod vækst. KD Emballage er en dygtig leverandør af emballageløsninger og emballageservice på det danske marked. Baur forudser, at virksomheden vil tilføre betydelig værdi til PackSynergy Group med sin ekspertise og løsninger.

KD Emballage er en danskejet, ejerledet handelsvirksomhed med base i Herning. Virksomheden er etableret i 1980, beskæftiger over 30 medarbejdere og tilbyder et bredt og dybt udvalg af emballageprodukter og -ydelser. Faglighed, erfaring, bæredygtighed og helhedsforståelse er kendetegnende egenskaber hos denne udbyder af skræddersyede emballageløsninger.

CEO hos KD Emballage, Max Dalsgaard, udtaler: "Vi tilslutter os først og fremmest PackSynergy for at drage fordel af vidensdelingen i et internationalt netværk, og herigennem få dybere indsigt og værdifuld erfaring til vores virksomhed”. Han glæder sig også til at møde kolleger fra hele Europa og udvikle netværket sammen. "Vi håber, at PackSynergy vil spille en vigtig rolle, når det kommer til at facilitere vidensdeling blandt netværksmedlemmerne som en drivkraft for vækst”, fortsætter Dalsgaard. I tillæg bringer PackSynergy en portefølje af dygtige gruppeleverandører, og direktøren er overbevist om, at også deltagelse i dette leverandørprogram vil give fordele for KD Emballage og dets danske kunder.

Baur understreger, at PackSynergys konkrete konkurrencefordele ikke er begrænsede til en international leverandørportefølje og en europæisk salgsplatform, men også omfatter interaktion og et vigtigt fællesskab i netværket. Overførsel af knowhow, efteruddannelse og fælles udviklingsarbejde står højt på prioriteringslisten hos PackSynergy. Baur: ”Læringsakademiet giver mulighed for information og træning i form af best-practice eksempler, hands-on workshops og infosessioner. Vi søger også inddragelse af vores leverandører og eksterne specialister her." Han ser PackSynergys vedvarende popularitet som et tydeligt tegn på organisationens status som et netværksbrand, der giver mellemstore emballagegrossister over hele Europa værktøjer og netværk til vækst. "Vi forbinder lokal styrke med international rækkevidde", tilføjer han.

Om PackSynergy

Som et europæisk netværk for mellemstore og ejerledede emballagegrossister forener PackSynergy styrken fra 22 ”local champions” på 21 europæiske markeder. Medlemsvirksomhederne i PackSynergy leverer innovative emballageløsninger til industri, handel og to-go-catering. Gruppen har en unik europæisk struktur og blev grundlagt i 1998 af en gruppe visionære SMV'er fra emballageindustrien. Markedet har ændret sig dramatisk siden da, men den valgte strategi blandt denne lille gruppe af forudseende iværksættere fortsætter med at bringe enorme fordele baseret på præmissen "together we can achieve more".

Læs mere på www.packsynergy.com. Spørgsmål kan desuden rettes til CEO hos KD Emballage, Max Dalsgaard, på mpd@kde.dk eller mobil 20 77 80 69 eller til CEO hos PackSynergy, Thomas Baur, på thomas.baur@packsynergy.com.

 

 

Specialist i emballage til webshops

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.