KD Blog

SPECIALIST I EMBALLAGE TIL TØJBRANCHEN

Hos KD Emballage har vi igennem mere end 30 år haft et gedigent fodfæste og et bredt kundekartotek indenfor tøjbranchen. Vi har et bredt sortiment af specialemballager henvendt specifikt til tøjbranchen. Vi leverer dagligt til såvel mindre webshops som en række af de allerstørste spillere i tøjbranchen. Lilly A/S er en af vores mangeårige kunder i tøjbranchen. 

 

Vi har igennem efterhånden rigtig mange år handlet vores emballager hos KD Emballage. Det gør vi ikke mindst fordi de har et sortiment, som er henvendt specifikt til tøjbranchen, og derfor i både bredde og -dybde har de løsninger, vi skal bruge. Men et så langt samarbejde har selvfølgelig også et udgangspunkt i, at hverdagen fungerer, og selvfølgelig også, at de mennesker, vi har dialog med hos KD Emballage, er dygtige og nærværende. 

Som lagerchef hos Lilly står jeg for vores daglige disponering af emballager, mens Jette i vores indkøb tager sig af samhandelsaftalen. Jeg har derfor mest fokus på, at hverdagen fungerer og at vi får den hjælp, vi har behov for. Uanset om det drejer sig om faglig rådgivning og emballageløsninger eller at slukke en ildebrand med en hurtig levering, så vi kan komme videre. Her har de sjældent skuffet – uanset om det er på vores møder hver 6. uge eller når jeg henvender mig i kundeservice. Altid klar og altid med et smil.

Ulrich Vikkelsø
Lagerchef
Lilly A/S

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.