KD Blog

DET BREDE SORTIMENT OG DEN GRØNNE PROFIL 

Vi har lige fra starten været meget tilfredse med KD Emballage og den samlede løsning, de har skabt til os.

Som webshop og butik med et sortiment i legetøj og andre produkter til børneværelset er vores varer meget forskellige i størrelse og beskaffenhed. Det har været en enorm hjælp med KD Emballages brede sortiment i standardkasser, men også rådgivning og dialog, at vi har kunnet finde de rigtige løsninger. Det har konkret for os betydet, at vi har kunnet gennemføre besparelser i forbruget af kassefyld. 

Vi er en virksomhed, som går op i vores grønne profil og gerne vil medvirke til at beskytte miljøet. Derfor betyder det noget i mere end en økonomisk forstand, at vi kan gennemføre besparelser i forbruget. Samtidig er vi på kassefyldet skiftet til en FillPakløsning i genbrugspapir, således vi også her passer bedre på miljøet. Vi sætter enormt pris på at have en emballagesamarbejdspartner, som understøtter os i disse behov, fremfor at tænke isoleret på optimering af salget. 

Vi har sammen med Peter fra KD Emballage fastlagt et sortiment, vi bestiller løbende. Vi foretrækker at ringe vores ordrer ind, fordi vi altid bliver mødt af dygtige og servicemindede medarbejdere på telefonen. Peter besøger os 4-6 gange om året, hvor vi så genovervejer løsningsmulighederne og evaluerer på samarbejdet.

Sanne Nielsen
Ansvarlig for pakkeriet
LirumLarumLeg ApS

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.