Giv dine kunder en bedre oplevelse med integreret returemballage

At skulle sende en vare retur er den mindst sjove del af købsrejsen for dine kunder. Det er ofte bøvlet og tidskrævende – måske skal de ovenikøbet selv betale for returnering, hvilket kan gøre den samlede oplevelse af købsrejsen negativ og resultere i, at du bliver valgt fra til fordel for en konkurrent næste gang.

Derfor skal du gøre det så nemt og billigt som muligt for dine kunder at sende en pakke retur. Køb papkasser eller forsendelsesposer med dobbeltfunktion. Så kan kunden let åbne emballagen uden at beskadige den og den kan nu bruges som returemballage.

Se vores sortiment her
 

Brug for rådgivning eller akut emballagehjælp?

Hos KD Emballage tilbyder vi alt i emballage, så vi har lige den løsning, der dækker dine behov. Tag gerne fat i os – uanset om du har behov for uforpligtende rådgivning eller står over for akut emballagemangel. Kontakt os på info@kde.dk eller ring til tlf. 9722 4466.

Integreret returemballage

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.