3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EMBALLAGE MED LOGO 

Styrk dit brand med personlig emballage

Hos KD Emballage er vi eksperter i emballageløsninger, der hjælper dig med at få styr på logistikken og give gode kundeoplevelser. Her er 3 gode argumenter for, at du skal vælge emballage med dit logo på. 

 

1. Du styrker kendskabet til dit brand
Din emballage kan meget mere end bare at beskytte dine varer. Når dine kunder modtager en pakke med dit logo på, kan det være med at øge kendskabet til din virksomhed. Det gælder både hos speditør, i pakkenkiosken og hos slutkunden.

Hvis dine kunder tager billeder af pakken og deler dem på sociale medier, kan det også bidrage til øget synlighed og markedsføring af din virksomhed.

 

2. Du skaber tillid med personlig emballage
Når du har et logo på din emballage, sender det et signal om, at du er en professionel virksomhed. Dette kan øge kundernes tillid dig og øge sandsynligheden for, at de vælger at handle hos dig igen.

Derudover kan et logo på emballagen bidrage til at give dine kunder en følelse af sikkerhed og troværdighed, når de modtager din pakke.

 

3. Du skiller dig ud fra konkurrenterne
Hvis din emballage skiller sig ud fra andre lignende virksomheder, kan det hjælpe med at differentiere dig fra dine konkurrenter. Et unikt logo eller en farverig emballage kan hjælpe dig med at tiltrække opmærksomhed. Det er de små detaljer, kunderne husker jer for. 

KD Emballage tilbyder et stort udvalg af emballage med logo og tryk, herunder forsendelsesposer, pakketape, papkasser, bæreposer, afdækningsfolie og meget andet:

LÆS MERE: EMBALLAGE MED TRYK

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt en af vores EMBALLAGE GUIDER og lad os hjælpe dig med de mange overvejelser, der kan være omkring kvaliteter, funktioner og andet i en professionel emballageløsning.

Ring på 97224466 eller skriv en mail til info@kde.dk

Emballage med logo - logotape

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.