KD Emballage fortsætter udviklingen og ansætter Supply Chain Direktør fra branchen

KD Emballage offentliggjorde i forsommeren sit hidtil bedste regnskab. Selskabet realiserede samtidig en ganske betydelig vækst, og tog dermed endnu et skridt på den vækstrejse, selskabet startede for 5-7 år siden. Direktør Max Dalsgaard udtrykker stor tilfredshed hermed. ”Væksten gør det muligt for os at fortsætte vores udvikling. Det er derfor naturligt, at vi nu tager endnu et skridt mere på vores rejse, og udvider vores nuværende ledelseslag med en Supply Chain Direktør, som får ansvaret for alle vores leverandørvendte aktiviteter. Der er tale om en nyoprettet funktion, så vi tilfører dermed både ressource, kompetence og erfaring til vores ledergruppe.”

KD Emballage byder således velkommen til Heino Kjellerup Mørup, der kommer med mange års erfaring fra branchen. Ole Bang, som hidtil har haft leverandørområdet sammen med økonomiområdet, får samtidig mulighed for at fokusere mere på den økonomiske del af forretningen. Heino er et kendt ansigt i branchen, ikke mindst hos en række af selskabets leverandører, og glæder sig meget til at medvirke til udviklingen af leverandørplatformen og -samarbejdet i en virksomhed, som allerede har brugt en lang årrække på at lave stærke og lange samarbejder med branchens dygtigste producenter. Heino udtrykker selv stor tilfredshed og spænding ift. det fremadrettede i KD Emballage. ”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i arbejdstøjet og medvirke til en styrkelse af samarbejdet med leverandørerne, herunder også hverdagen omkring processerne og logistikken.”  

Sammen med ansættelsen af Heino har selskabet også for nyligt budt velkommen til Lager- og Logistikchef, Kim Kronsell Christiansen, som indgår i Heinos organisation og skal medvirke til at opbygge en egentlig logistikafdeling i virksomheden. Dette forklarer Max Dalsgaard således: ”Det er en større og større del af vores forretning, at vi udover det produktfaglige hjælper vores kunder med at forecaste deres emballageforbrug og via lagerføringsløsninger tilsikrer vores kunders leveringssikkerhed hen over højsæsoner og andet. Vi har udviklet en række digitale værktøjer til dette, som vi fremover vil tilbyde vores kunder, og ikke mindst også i dette perspektiv er ansættelsen af både Heino og Kim vigtige tiltag. Vi har et nu et super stærkt ledelsesteam, som vil medvirke til, at vi også fremadrettet når vores udviklingsmål på en måde, som skal kunne mærkes helt ud til vores kunder.”

Vi byder Heino og Kim velkommen, og håber såvel leverandører som kunder vil tage godt imod dem. 

Modtag vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsservice og få en e-mail om vores seneste tiltag, emballage nyheder og gode råd. Sendes 1-2 gange pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.