Navn: Billig-arbejdstøj.dk
Hovedkontor: Spjald
Kunde siden: 2014

Billig-arbejdstøj.dk startede i 2010 og har siden da oplevet stor vækst. De beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, som alle arbejder på adressen i Spjald.

I deres webshop Billig-arbejdstøj.dk sælger de arbejdstøj, profiltøj, fritidstøj og meget mere. Navnet er Billig-arbejdstøj.dk, men de går ikke på kompromis med kvalitet eller sortiment. De har et komplet udvalg af kvalitetsarbejdstøj med priser for enhver pengepung. Billig-arbejdstøj.dk gør alt for at give deres kunder den bedste service, men de ønsker også at udvise miljøbevidsthed.

 

Miljøvenlig emballage er vigtigt i fremtiden

Flere og flere kunder anerkender vigtigheden af miljøvenligt emballage. Vi vil gerne vise vores kunder, at vi tager et aktivt ansvar indenfor miljø. Derfor har vi hos Billig-arbejdstøj.dk stor fokus på, hvordan vi kan opnå flere miljørigtige og bæredygtige løsninger. Det gør vi bl.a. ved at minimere vores ressourceforbrug og optimere vores emballage. Vi har investeret i et nyt pakkeanlæg, som gør, at vi har optimeret pakketiden væsentligt. Derudover har vi valgt at optimere vores emballageløsninger, så pakkeprocessen er blevet mere effektiv.

Billig-arbejdstøj.dk har gennem tiden opbygget et stærkt samarbejde med KD Emballage, hvor de også har fungeret som en seriøs sparringspartner indenfor miljøvenlig emballage. Det er et rigtig svært område at arbejde i, da emnet er svært for os at gennemskue. Vi vil gerne have miljøvenlig emballage, men kvalitet og design er også vigtigt for vores emballage. Hos KD Emballage er miljøvenlig emballage et område, de har arbejdet med i flere år og udviklet på. Det har givet en god tryghed for os som kunde, at de som leverandør har en dyberegående viden om miljøvenlig emballage og derfor har de kunnet vejlede os i at vælge den optimale miljøvenlige emballage tilpasset netop til vores virksomhed.

Samarbejdet mellem Billig-arbejdstøj.dk og KD Emballage har resulteret i, at vores emballageløsning består af papkasser i specialmål og papir kassefyld, som er fremstillet i FSC certificeret pap samt flotte, genkendelige forsendelsesposer lavet af genbrugsplast. Det er emballageløsninger, som vi er godt tilfredse med. Vores samarbejde med KD Emballage vil i fremtiden fortsætte med at have fokus på miljø, design og kvalitet

Stine Karlsen
Marketingansvarlig
Billig-arbejdstøj.dk
 

Tine Madsen
Emballageansvarlig

Billig-arbejdstøj.dk

Læs mere

KUNDEN KØBER

Kundespecifikke bølgepapkasser

Papir kassefyld

Etiketter

Forsendelsesposer

Limposer

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Kundetilpasset levering

Løbende opfølgningsmøder

Webshop

Læs mere om vores servicekatalog