Navn: EWH BioProduction ApS.
Hovedkontor: Tappernøje
Kunde siden: 2018

Fakta om EWH BioProduction

EWH BioProduction har Skandinaviens største produktion af nytteorganismer til biologisk bekæmpelse af skadedyr og andre skadeorganismer i bl.a. væksthuse, tunneler samt frugtplantager. EWH sælger produkter til både erhverv og private.
 

EWH arbejder for at undgå brugen af pesticider og andre kemikalier. De vil i stedet fremme økologisk og anden alternativ produktion, der er til gavn for mennesker og miljø.
 

EWH rådgiver både erhverv og private om dyrkningssystemer, hvor der er fokus på biologisk bekæmpelse af skadedyr og skadevoldende svampesygdomme. Herudover inddrager EWH alternative produkter, som styrker planterne og som - til forskel fra mange pesticider - ikke har negativ effekt på de naturligt forekommende nytteorganismer

Udvikling af specialemballage med FSC-mærke

Hos EWH BioProduction er det vigtigt for os, at have en god samarbejdspartner som KD Emballage, der kan hjælpe os med udvikling af ny specialemballage. 

Vi oplever altid, at KD yder en virkelig god service. De vejleder os til den bedste emballageløsning og lagerfører vores vigtigste kasser, så vi ikke kommer i en situation, hvor vi er løbet tør for emballage.  

 

 

Hos EWH arbejder vi tæt med naturen. Derfor er det afgørende for os, at vores emballage også lever op til vores bæredygtige retningslinjer. Det gør KD’s produkter bl.a. ved at være FSC-mærkede, hvilket vi værdsætter højt. Certificeringen viser os, at produktet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Og at vi kan følge CO2-aftrykket på vores emballageforbrug med KD’s CO2-beregner, er også bare et kæmpe plus.

 

Erik Wermund Hansen

Adm. Direktør hos EWH BioProduction

Læs mere

KUNDEN KØBER

Kundespecifikke bølgepapkasser

Papir kassefyld

Etiketter

Forsendelsesposer

Limposer

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Kundetilpasset levering

Løbende opfølgningsmøder

Webshop

Læs mere om vores servicekatalog