Navn: F. ENGEL
Hovedkontor: Haderslev
Kunde siden: 2014

Fakta om F. ENGEL

F. ENGEL er en familieejet tekstilvirksomhed, der nu i fire generationer har designet og udviklet innovativt og funktionelt tøj til arbejde, jagt, friluftsliv og herremode. F. ENGEL designer, markedsfører og sælger de tre brands: ENGEL, SUNWILL og DEERHUNTER. Alle med det klare formål at designe funktionelt og komfortabelt tøj til heldagsbrug. 
 

Siden begyndelsen har nemlig F. ENGEL været tro mod sin arv og sine værdier. Grundlaget for virksomhedens succes er baseret på en stærk pionerånd, stolte familietraditioner og en solid forretningssans, der fremmer langvarige kunderelationer. De ønsker at tage ansvar og inspirere kunder, medarbejdere og partnere med innovative og bæredygtige løsninger.

Vi er sammen om at finde den gode løsning

Hos F. ENGEL er vi meget tilfredse med samarbejdet med KD Emballage. De er altid klar til at hjælpe os - og det er lige før man kan høre smilet i telefonen, når man snakker med dem. Deres positive tilgang skinner igennem. 

Vi har først og fremmest valgt at samarbejde med KD Emballage pga. den gode rådgivning. De ser løsninger og kommer med alternative forslag, så der altid bliver taget hånd om opgaven. Vi har en følelse af, at vi er sammen om at finde den gode løsning til en pris, der hænger sammen. Og så betyder det selvfølgelig en hel del, at de har hurtige leveringstider.

KD’s miljøspor er også vigtigt for os, for at vi kan se, at vi flytter os i den rigtige retning. Vi bruger CO2-beregnerens resultater i vores Co2 regnskab. Vores kunder efterspørger ligeledes flere grønne produkter, og derfor tænker vi bæredygtighed ind i hele vores kæde - lige fra de grønne labels på papkassen til produktet, som lander ved kunden. 

 

Keld Valentin

Outbound warehouse manager hos F. ENGEL

Læs mere

KUNDEN KØBER

Kundespecifikke bølgepapkasser

Papir kassefyld

Etiketter

Forsendelsesposer

Limposer

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Kundetilpasset levering

Løbende opfølgningsmøder

Webshop

Læs mere om vores servicekatalog