Navn: Munk Store
Hovedkontor: Holstebro
Kunde siden: 2022

Fakta om Munk Store

 

 

Munk Store er en jysk modetøjsforretning, der lægger stor vægt på det sociale aspekt, at være innovative og finde de helt rigtige brands. De sælger både dame, herre, børne og løbetøj.

I 2002 åbnede den første butik i Holstebro og i 2008 åbnede den næste i Thisted. Da webshoppen munkstore.dk så dagens lys i 2011, fik den med tiden Munk Store med i toppen af danske modebutikker.

Selvom Munk Store er rykket online, så er det de samme mennesker, du handler med, som hvis du gik ind i butikken. Det giver tryghed og god kundeservice.

Emballage- og logistikløsninger til konkurrencedygtige priser

Da vi hos Munk Store første gang stødte på KD Emballage, var det som et frisk pust i vores emballagesituation.

Prisen er naturligvis en vigtig faktor for enhver virksomhed, og jeg havde inden vores samarbejde søgt næsten hver en krog af markedet for at finde den bedste pris på emballage. Intet har dog kunnet konkurrere med de priser, som KD Emballage tilbyder os i dag. Deres konkurrencedygtige priser har været en afgørende faktor for vores samarbejde.

Vi har desuden oplevet indsalgsprocessen som vedkommende og personlig - og vi har herefter haft samme kontaktperson gennem hele forløbet. Det gør, at vi føler os set og rigtig godt behandlet.

Der er tidspunkter, hvor vi har haft behov for at afgive store ordrer, som vi ikke har haft plads til på vores eget lager. KD Emballage har imødekommet dette behov ved at håndtere alt lagerarbejde for os - uden ekstra omkostninger. Det eneste, jeg skulle gøre, var at give KD Emballage et opkald, når jeg skulle bruge emballagen. Dagen efter modtog jeg den ønskede forsendelse. Denne fleksibilitet og effektive lagerløsning har givet os stor tryghed og hjulpet med at holde vores forretning kørende.

Alt i alt vil jeg på det varmeste anbefale KD Emballage. Deres evne til at levere den rette emballageløsning, konkurrencedygtige priser og en personlig tilgang til vores behov har gjort en afgørende forskel for vores virksomhed. Vi sætter stor pris på vores partnerskab.

Rasmus Levin
E-commerce specialist hos Munk Store

Læs mere

KUNDEN KØBER

Kundespecifikke bølgepapkasser

Etiketter

Forsendelsesposer

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Kundetilpasset levering

Løbende opfølgningsmøder

Læs mere om vores servicekatalog