Navn: Orloff Firmatøj
Hovedkontor: Odense
Kunde siden: 2022

Fakta om Orloff Firmatøj

Orloff Firmatøj er én af ​​Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profilbeklædning, fodtøj og beskyttelsesudstyr (PPE). De forsyner erhvervslivet, herunder detailkæder, erhvervsvirksomheder, kommuner og offentlige institutioner med alle former for firmatøj.
 

Orloff Firmatøj hjælper med både indkøb og håndtering af firmatøj. De servicerer dine medarbejdere direkte, hvilket betyder at du som kunde ikke behøver at bruge dyrebar tid eller omkostninger på selv at håndtere virksomhedens tøjindkøb.

Sammen arbejder vi for at mindske CO2-aftrykket

Hos Orloff Firmatøj vægter vi et stærkt samarbejde højt, og hos KD Emballage får vi netop det. Det er nemt at handle med KD, da de har alt samlet ét sted og leverer hurtigt. 

Det er vigtigt for os, at vores grønne linje omfatter alt lige fra tøj til emballage. Derfor er KD en perfekt samarbejdspartner. 

 

Sammen arbejder vi aktivt på at reducere vores CO2-aftryk. Med KD’s CO2-beregner kan vi nemt få et overblik over, hvor meget vores emballageløsning udleder - og med KD’s miljøansvarlige emballage kan vi let mindske vores CO2-udslip. Samtidigt hjælper deres CO2-rapporter os med nemt at kunne videregive vigtige oplysninger til det offentlige. 

 

Konsulenterne fra KD giver os nyttig rådgivning og hjælper os med at optimere vores miljømæssige og bæredygtige initiativer. Bæredygtighed er en kerneværdi hele vejen igennem - for vores kunder er også miljøbevidste. Eksempelvis vælger flere at returnere brugt firmatøj til Orloff. 

 

Søren Andersen 

Logistikchef hos Orloff Firmatøj

Læs mere

KUNDEN KØBER

Kundespecifikke bølgepapkasser

Papir kassefyld

Etiketter

Forsendelsesposer

Limposer

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Kundetilpasset levering

Løbende opfølgningsmøder

Webshop

Læs mere om vores servicekatalog