Navn: Samsøe Samsøe
Hovedkontor: Glostrup
Kunde siden: 2011

Fakta om Samsøe Samsøe 

Samsøe Samsøe er et internationalt anerkendt modebrand med rødder i Skandinavien. Brandets stil kombinerer den utilitaristiske energi i københavnsk streetstyle med en karakteristisk skandinavisk ånd. De har fokus på moderne tøj, fodtøj og accessories til mænd og kvinder. Målet er at gøre det let for forbrugeren at skabe sin egen stil med tidløse designs i høj kvalitet.

Samsøe Samsøe sælges i øjeblikket i mere end 40 af deres egne butikker og i mere end 1600 detailforretninger i 31 lande, samt online.

 

Vi værdsætter den stærke relation i samarbejdet

Hos Samsøe Samsøe tror vi på, at det vigtigste i et godt samarbejde, er relationen. Derfor er vi utroligt glade for samarbejdet med KD Emballage, hvor vi føler en stærk relation til de mennesker, vi har kontakt med. Vi får høj service og god kommunikation - og endda til gode priser.

Vi oplever gang på gang, at de ikke tøver, hvis der lige skal løbes en ekstra mil for os. Når vi har brug for emballage og det hele går stærkt, så står de klar til at hjælpe. Generelt er hverdagsdriften i top, og det giver en tryghed, at KD tilbyder leveringssikkerhed.

Tøjbranchen er en de brancher, der bliver kigget meget på i forhold til bæredygtighed. Derfor er det også et krav at vores leverandør er FCS certificeret og bestemt et plus, at vi hos KD kan få en CO2-beregning på vores emballageforbrug og dens aftryk. Vi kan bruge tallene i vores miljørapporter og CSR profil.

Jim Larsen
Warehouse Manager hos Samsøe Samsøe

Læs mere

KUNDEN KØBER

Kundespecifikke bølgepapkasser

Papir kassefyld

Etiketter

Forsendelsesposer

Limposer

Læs mere om vores sortiment

SERVICELØSNING

Faglig rådgivning

Kundeservice

Kundetilpasset levering

Løbende opfølgningsmøder

Webshop

Læs mere om vores servicekatalog