WEBSHOPEMBALLAGE

Alt i emballage og tilbehør til din webshop

Komplet emballagesortiment til webshops

Webshopemballage til forsendelse af varer fra dit lager eller forretning. Vi har samlet en række emballageløsninger, som indeholder alt, hvad du skal bruge til pakning og beskyttelse ved forsendelse af dine produkter.

Vi har alt fra postæsker til forsendelsesposer, webshopkasser, papirfyld og meget mere. Har vi ikke emballagen, der passer dit behov, udvikler og producerer vi naturligvis emballageløsninger, der passer til din webshop. Kontakt os på 9722 4466 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Køb din emballage her

 

Forsendelsesposer

Hos KD Emballage har vi altid et stort udvalg af forsendelsesposer på lager. Forsendelsesposer er en rigtig god og økonomisk emballage, der ofte anvendes til forsendelse af tekstiler og andre produkter, som ikke kræver umiddelbar beskyttelse mod stød.

Køb forsendelsesposer

Webshopkasser

Vi har et bredt sortiment af webshopkasser til alle tænkelige formål. Webshopkasserne beskytter dine produkter under forsendelse, let at samle og lukkes uden brug af tape.

Se sortiment

Skal vi hjælpe dig videre?

Lad os hjælpe din virksomhed med den rigtige emballageløsning. Tag en snak med en af vores emballagespecialister allerede i dag.

Kontakt